Collage & mixed media

Workshop

Mixed Media collage


Artistiek puzzelen met beeld!

Ben jij dit?


  • Je wil meer genieten van creëren en minder overdenken 

  • Je vind het leuk om inspiratie op te doen in vintage boekjes en tijdschriften

  • Je bent into surrealisme en wil je fantasie meer gebruiken

  • Je leert graag bij over nieuwe materialen en technieken

    Maar...

  • Je bent bang van een wit blad en je raakt hierdoor verlamt


  • Je hebt weinig inspiratie en durft niet geneoeg experimenteren


  • Je hebt nood aan een creatieve uitlaatklep 


  • Je geraakt op jezelf niet in gang. Je wil graag begeleiding 

Collage geeft me vaak ideën waar ik anders nooit zou opkomen! Het is een heel intuitief en verrasend proces. Al puzzelend ontstaan er uit de knipsels nieuwe beelden die ik bewerk met verschillende materialen. Zo kom je altijd tot een artistiek geheel.


Meestal zijn het kunstwerkjes op zich maar soms gebruik ik ze als voorstudies voor grotere schilderwerken.Dit helpt me om mijn eigen werk te verruimen en steeds met nieuwe inspiratie aan de slag te gaan.


Zoals deze bijvoorbeeld...Nu deel ik graag al mijn ervaring met jou via deze workshop!Je wordt helemaal ondergedompeld in het creatieproces van een artistieke collage  Je leert je fantasie gebruiken zodat je je vrij voelt in je creatiesJe gaat op zoek naar een verrassende compositie met beelden die jouw aanspreken.Je leert kunstenaars en ideeën gebruiken als inspiratiebron voor je eigen werk zodat je nooit het gevoel hebt alsof je iets kopieërt.Je experimenteert met verschillende materialen en technieken (mixed media) zodat je een authentiek kunstwerk creert.Je leert een creatie afwerken en inkaderen zodat je het meteen kan ophangen in je interieur


Wat leer je op deze workshop?"Ik was zeer verrast, het heeft me een boost gegeven meer in mezelf te geloven. Ben heel blij met het leren van nieuwe technieken, ik ben trots op het resultaat dat we samen hebben gecreëerd, ik zie ernaar uit nog workshops te volgen om mijn creativiteit te laten groeien!


Dit heb ik helemaal te danken aan jouw manier van aanpak, je stelde me gerust als ik even verdwaald was in mijn eigen ideeën, je reikte nieuwe mogelijkheden aan om weer verder te gaan. Dankjewel voor je groot hart en creativiteit."Karin"Wat een heerlijke, artistieke dag! We werden meegenomen in de wereld van de collagekunst, waarin we ons lieten inspireren om ook zelf tot een kunstwerkje te komen. Ik heb heel erg genoten van de creatieve omgeving, maar ook van de deskundige, speelse begeleiding doorheen ons proces. Mij zie je zeker terug bij een volgende workshop!"
Leen"Liefste Inez, wat ben je een heerlijk creatieve duizendpoot en wat heb ik genoten van je workshop. Je oeverloze geduld, aanstekelijke enthousiasme en tomeloze artistieke ideeënbus heeft me geïnspireerd en knap tot het einde begeleidt waardoor ik nog steeds nageniet zodra ik het mooie resultaat aan mn muur zie schitteren.


Bedankt voor je tijd en de zorg. Een workshop bij jou, is gezelligheid troef! Je bent een topper. En je atelier is een zalige plek om te vertoeven."Hilke

Workshop

mixed media

collage 


€ 75

Inclusiefdagworkshop ( +- 5 uur)


persoonlijke begeleiding


hapje en drankje


max 6 deelnermers


materialen:


-acrylverf/aquarel
-penselen
-tijdschriften en vintage boeken
-antieke kader  twv 25 euro
-papier
-ophangsysteem
-lijm
-schaar
-poscastiften en fine liners


Exclusief schort/slechte kleding

 
 
zaterdag 6/11/21 (13.00u - 18.00u)
zondag 14/11/21 (13.00u - 18.00u)
 
 
 

Schrijf je in via

onderstaand formulier!

max 4 personen per workshop


Veel gestelde vragen 

Moet ik artistieke ervaring hebben?

 

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop. Je wordt persoonlijk begeleid en je krijgt allerlei tips en tricks!Moet ik zelf tijdschriften en oude boeken meenemen?


Dat hoeft zeker niet, ik heb een heel grote voorraad aan materiaal. Heb je zelf iets speciaals liggen? Dan mag je dat natuurlijk altijd meenemen!
Wat als je een van de twee dagen niet kan?

 

Als je ziek bent of om een andere reden niet naar een workshop kunt komen vragen we om zo snel mogelijk te annuleren via contact@inezmaes.be. Gebeurt dit binnen de 24 uur voor de workshop krijg je je inschrijvingsgeld terug anders niet.


Je mag wel kosteloos iemand anders in jouw plaats laten komen. Wanneer je plekje is ingenomen, kan het inschrijvingsgeld teruggestort worden.Wat is de Locatie, adres?

 

Meestal gaan de workshops door in mijn tuinatelier te Boortmeerbeek maar dat kan ook soms doorgaan in Mechelen. Hangt af van de workshop en grootte van de groep. Dit worden allemaal op voorhand gecomnuniceerd. Op beide plaatsen is parkeerplaats en zijn toegankelijk via openbaar vervoer.