aanbod


Privé afspraak 

Je hebt een geweldig tattoo idee en wil dit graag eens uittesten, je wil er uniek uitzien voor een speciale gelegenheid of je wil gewoon jezelf een mooie tattoo cadeau geven? Dat kan met een privé afspraak! 


Op voorhand bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen. Vervolgens kan je langs komen in mijn tattoo studio en plaatsen we de tattoo.


Kan je haast niet wachten voor jou henna/jagua tatoo of wil je graag wat meer info ivm tarieven stuur dan een mailtje via het contactformulier.

Nezziehenna op je evenement

Je organisseert een verjaardagsfeest, trouw, festival, kinderfeesftje en zoekt een originele vorm van entertainment of aandenken?


Henna en Jagua tattoos zijn zeer geliefd bij een divers publiek. Onze henna booth is rijkelijk versiert in gypsy stijl en is een ontspannende plek waar elke bezoeker welkom is. 


Wil je ons booken voor je evenement? 

Stuur dan een mailtje met jouw aanvraag via het contactformulier.

Henna en Jagua kroon

Henna & jagua kronen zijn een tijdelijke en natuurlijke lichaamsversiering voor personen met haaruitval. 


Uit alle getuigenissen van mijn  klanten kan ik vaststellen dat een henna of jagua kroon een heel grote steun kan zijn voor mensen met haarverlies. Ik ben ervan overtuigd dat deze kunstvorm veel mensen een hernieuwd zelfvertrouwen en kracht kan geven. 


Wil je graag meer weten over henna en jaguakronen? klik dan op meer info. 


Volg Nezziehenna op instagram voor nieuwtjes en foto's!

Neem contact op met Nezziehenna