henna en jagua tattoos

Nezziehenna

Ik ben Inez Maes en sinds mijn 11 jaar ben ik gefascineerd door henna tattoos. Ik ontdekte deze eeuwenoude kunstvorm op een marrokaans marktje in Brussel. De gedetailleerde ontwerpen en de speciale geur van henna zijn me altijd bijgebleven en hebben me bij wijze van spreken betoverd. Ik kocht meteen een pakje henna poeder en ging aan de slag! Nu 17 jaar later blijven Henna en jagua tattoos een van mijn grootste passies. 


Recent ontdekte ik ook de therapeutische en empowerende kracht van hennakronen bij personen met haaruitval. Het kan een hernieuwd zelfvertrouwen en steun bieden aan de persoon die de hennakroon draagt.


8 jaar geleden startte ik mijn bedrijfje Nezziehenna. Ik hoop met deze prachtige kunstvorm vele mensen te versieren en gelukkig te maken!

Wat is het verschil tussen henna en jagua, van wat worden deze tattoos gemaakt, wat verteld de geschiedenis over deze kunstvorm, zijn henna en jagua tattoos veilig, etc ?


Wil jij graag een antwoord op al deze vragen klik dan hier voor meer informatie omtrent henna en jagua. 

Wat zijn Henna en jagua tattoos? Aanbod

Wil je graag een privé afspraak , ons reserveren voor een  evenement of wil je graag een henna kroon? 


Dat kan allemaal! Neem een kijkje hieronder naar ons aanbod.

Heb je een vraag? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder!